Welkom bij Deluxevervoer

Wie wij zijn

Deluxevervoer biedt al meer dan 10 jaar hoogwaardige taxi en luxe personenvervoer aan. Met optimale service en uitstraling zijn wij ''Your Trusted Partner'' op de weg naar uw bestemming. U reist bij ons altijd comfortabel en luxueus met de enige Posche Panamera Taxi van Nederland, of met één van onze andere taxi's. Klanten die u voorgingen kozen voor: airportservice, luxe personenvervoer, exclusief directievervoer, luxe trouwvervoer, evenementenvervoer en groepsvervoer.

Onze Geschiedenis

Wij bestaan al ruim 10 Jaar

In 1999 begonnen wij onder de naam Schipholtaxideluxe met taxi en luxe personenvervoer van en naar schiphol. Al snel groeiden wij uit tot één van de belangrijkste taxibedrijven van Hoofddorp. Onze persoonlijke aanpak, transparantie en professionele uitstraling zijn altijd al de redenen geweest waarom klanten voor ons kozen.

Onze Skills
Ervaring

Wij hebben al geruim 10 jaar ervaring met taxi en luxe personenvervoer. Bij ons mag u het hoogste service niveau verwachten

100%
100%
Uitstraling

Met de enige Porsche Panamre taxi van Nederland of één van onze andere auto's, reist u bij ons altijd comfortabel en Luxueus.

100%
100%
Persoonlijke Aandacht

Persoonlijke aandacht en integriteit zijn de redenen waarom wij een loyaal klantenbestand hebben. Onze service gaat verder dan vervoer alleen.

100%
100%

Deluxe-Taxi Team

Individueel & Groep

Ons Deluxe-Taxi team biedt u prijsbewuste taxi ritten aan.

Deluxe-Panamera Team

Individueel & Groep

Ons Deluxe-Panamera team biedt u luxe taxi en personenvervoer  aan. 

Deluxe-Groepsvervoer

Groep

Sportieve of luxe Mercedes CLS, BMW 7 serie en Mercedes S klasse.